/Relocations :: Storitve
Relocations :: Storitve2017-12-11T21:36:44+00:00

Storitve

Relokacije d.o.o. je profesionalno, prilagodljivo in zaupanja vredno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, ki na enem mestu ponuja prav vse storitve, ki so potrebne za preselitev: od priprave ustrezne dokumentacije in iskanja namestitve, do organizacije selitve in vključevanja v novo okolje.

 

Sam proces preselitve je tako za posameznika kot za družino zelo stresen, saj pomeni velike spremembe v službi, življenju in kulturnem okolju. Strokovnjaki za preselitve poskrbijo za čim bolj enostaven prehod zaposlenega iz enega delovnega mesta na drugo, kar pozitivno vpliva na produktivnost podjetja, hrati pa podjetjem prihranijo denar, saj se lahko učinkoviteje pogajajo za boljše cene v imenu svojih strank.

Preselitev iz ali v drugo državo je največkrat precej stresna, zato je pomembno, da vas pri tem spremlja nekdo, na kogar se lahko zanesete. Podjetje Relokacije d.o.o. ponuja vse storitve, ki jih potrebuje nekdo, ki se seli iz ali v Slovenijo.

Dovolite, da vam pomagamo s svojimi izjemno profesionalnimi in kvalitetnimi storitvami in svetovanjem.

Vabimo vas, da se nam oglasite, če vas katera od naših storitev še posebej zanima, ali pa imate kakšne drugačne zahteve. Samo za vas bomo pripravili ponudbo storitev, ki vam bodo v pomoč na vsakem koraku.

Nudimo vse storitve tako glede PRIHODOV v državo ali ODHODOV iz države.

IMIGRACIJSKE storitve

Za selitev v novo državo je treba pridobiti tudi ustrezna dovoljenja in natančno pripraviti zahtevano dokumentacijo.

Skrbno vas vodimo skozi celoten imigracijski proces in vas seznanimo z vsemi zahtevami glede časovnih okvirov.

Storitve OB VSELITVI

Prvi dnevi, tedni ali meseci v novem mestu ali državi so lahko polni izzivov. Vam, vaši družini ali pa vašim sodelavcem iz tujine in njihovim družinskim članom pomagamo na vseh področjih in poskrbimo, da so službene in življenjske spremembe čim manj stresne. Preselitev s seboj prinaša marsikatero skrb, ki jo pomagamo rešiti v sodelovanju z našimi številnimi partnerji z različnih področij. Prav tako smo vam 24 ur na dan in 7 dni v tednu na voljo za pomoč preko telefona (tudi pri sporazumevanju).

NAMESTITVENE storitve

S pomočjo nepremičninskih oglasov, agentov in najemodajalcev pregledamo celoten trg razpoložljivih nepremičnin ter izberemo tiste, ki ustrezajo željam in zahtevam naših strank. Tem se lahko v celoti posvetimo tudi zato, ker delujemo samostojno in ne kot nepremičninska agencija. Naša naloga je, da pri iskanju stanovanja z neodvisnim svetovanjem in podporo zastopamo zgolj naše stranke.

SELITVENE storitve

Celoten proces selitve osebne lastnine izvajamo tako na lokalni kot na mednarodni ravni. S pomočjo lastne ekipe v Sloveniji in preverjenih partnerjev po svetu poskrbimo za odlično koordinirano selitev – od začetka do konca.

Vse posamične korake preselitve usklajeno vodimo na enem mestu. Uredimo lahko celotno selitev ali pa strankam nudimo pomoč kasneje, ko so že v Sloveniji. Lahko preselimo le nekaj paketov ali kar celotno gospodinjstvo. Naše storitve prilagajamo vašim željam.