/Relocations.si :: O nas
Relocations.si :: O nas2017-12-11T19:01:37+00:00

O nas

Podjetje Relokacije d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2006 kot prvo relokacijsko podjetje v Sloveniji. Še vedno smo edino specializirano relokacijsko podjetje, ki nudi široko ponudbo storitev, od urejanja dokumentov in selitvenih storitev, do iskanja stanovanja in pomoči pri namestitvi. V 10-letnem obdobju smo nudili storitve več sto tujcem, ki so se priselili ali odselili iz Slovenije. Verjamemo v transparenten in direkten način dela z našimi strankami in partnerji. Smo izbrani izvajalec in partner več mednarodnih relokacijskih podjetij za Slovenijo. Od začetka leta 2013 nudimo tudi mednarodne selitvene storitve. V zadnjih štiri letih smo tako pridobili veliko izkušenj in se specializirali zlasti na področju selitev osebnega premoženja.

Smo član mednarodnega združenja selivcev IAM in član združenja relokacijskih podjetij EURA. Strankam zagotavljamo najboljšo kvaliteto storitev pri preselitvi. Storitve nudimo tako velikim in malim podjetjem, ki zaposlujejo tujce, kot tudi fizičnim osebam, ki so se odločile za nov začetek v Sloveniji. Nudimo tudi storitve ob izselitvi iz Slovenije, tako za tujce kot za slovenske državljane.

 

Ne glede na to, ali se selite sami, skupaj z družino ali pa selitev v Slovenijo načrtujete za vaše sodelavce iz tujine, z našo usposobljeno ekipo poskrbimo za uspešno preselitev brez odvečnih naporov in stresa.